Jam Session infantil

La idea d'aquestes Jam Sessions és que com en el massatge infantil pugueu gaudir d'una estona de temps de qualitat amb els vostres fills i també que pugueu compartir i conèixer altres famílies amb la mateixa il·lusió de passar-ho bé amb la mainada.

Al mateix temps, s'intenta mantenir o recuperar la tradició de les nostres àvies de cantar als més menuts quan ho desitgin, ja que de vegades amb el ritme de vida que portem és fàcil oblidar-se'n.

La Marina Sona, està composat per gent que estima la música i als infants, la majoria són pares i mares que han recuperat aquell instrument que habien tocat fa anys o que l'han après a tocar de gran. I gaudeixen tocant i cantant amb altres famílies.

A cada Jam Session es projecta a una pantalla la lletra de cada cançó, a l'hora que uns quants músics de La Marina Sona ens acompanyen amb els seus instruments i la seva veu que ens servirà de guia per què puguem cantar i ballar cada peça tots junts.

També s'han elaborat uns llibrets on hi ha recopilades les cançons que es van interpretant. Cançons típiques per a infants de zero a quatre anys. Així podreu seguir cantant i ballant quan en tingueu ganes. 

Les podeu descarregar a: jam-session-cancons

Esperem que ho gaudiu tant com ho gaudim nosaltres amb els nostres fills.

 

 

Contacte

TacteDeMare martekum@hotmail.com