Preguntes freqüents

Perquè serveix la reflexologia podal i quines patologies podem tractar?

Treballant la relaxació, ajudem al cos a descarregar les tensions tant físiques com emocionals i el preparem per rebre el massatge.

Treballant el sistema immunològic podrem ajudar a l'organisme a defensar-se de qualsevol virus, bacteri, al·lergen, etc, que estigui atacant: Catarros, grips, amigdalitis, faringitis, otitis, conjuntivitis. Potenciant així les defenses de l'organisme i aportant benestar.

Amb els moviments en el sistema digestiu podem tractar: Dificultat al procés de digestió, vòmits, gastroenteritis, estrenyiment, gasos, virus intestinal, etc. Aportant al cos elements per a la seva curació.

Amb els moviments del sistema excretor podem tractar: Refluïx del ronyó, infeccions urinàries, enuresi, insuficiència renal... Així ajudem a l'organisme a eliminar residus.

Amb els moviments en el sistema respiratori podrem solucionar: Refredats, grip, laringitis, faringitis, amigdalitis, bronquitis, crisis respiratòries, asma... I potenciar la capacitat respiratòria dels pulmons.

Hi ha alguna contraindicació a la reflexologia podal infantil?

Amb el que s'explica en els nostres tallers no hi ha cap contraindicació per què no treballem tots els punts reflexes.

Treballem menys punts que en un adult pel fet que encara hi ha órgans que estan en desenvolupament. Per exemple, el cor, el fetge, el cap i l'aparell reproductor no es treballen. Només es poden treballar en casos puntuals i supervisat per un especialista.

El que fem al treballar els diferents punts és equilibrar, harmonitzar i ajudar a l'organisme a autocurar-se.

Es pot fer reflexologia podal si es pren algun medicament?

Sí, però esperant unes hores després de les dosis de medicament.

Així no interferirem un procés curatiu de l'altre.

És convenient fer massatge o reflexologia podal si la criatura acaba de menjar?

És millor fer-li la sessió un cop feta la digestió.

Els hi podem fer una sessió de massatge si s'acaben de vacunar?

No. És preferible esperar 48 hores i no treballar la zona de punció fins a una setmana.

M'apuntaria al curs de massatge o reflexologia, però el meu nen/a no s'està quiet. Com ho féu en aquest cas?

En el taller de massatge infantil, si la criatura no està disposada pel massatge en aquell moment, l'ateneu, escolteu i mireu com es fa el massatge. Així, el dia vinent es torna a repassar per qui tingui dubtes o no l'hagi pogut practicar.

Si s'assisteix a la classe en parella o el vostre nen dorm mentre explico el massatge, sempre porto un ninot per poder prestar als pares en aquell moment.

En el taller de reflexologia també ho faig igual, o a vegades, si els nens no estan disposats en aquell moment i volen jugar, també podeu practicar entre vosaltres (entre els pares). En cada sessió reinventem i ens anem adaptant a la situació.

Ítems: 1 - 6 de 6

Contacte

TacteDeMare martekum@hotmail.com