Aromateràpia

L'ús d'olis essencials per a finalitats terapèutiques, higièniques, cosmètiques, de perfumeria i espirituals es remonta a les civilitzacions antigues. A l'era de la medicina moderna, concretament al 1937, un químic francès i posteriorment altres terapeutes i metges publiquen llibres i comproven l'eficacia de l'aromateràpia pel benestar de les persones.

L'aromateràpia és un tema que sempre m'ha cridat molt l'atenció, per això fa anys que utilitzo olis essencials, olis vegetals, argiles i altres productes naturals. Els utilitzo a la feina, a les teràpies que realitzo i al dia a dia amb la meva família.

I com que al implementar-los al dia a dia he pogut comprovar la seva eficàcia sentint que tinc més energia, que estic més connectada i aliniada, i que davant de qualsevol malestar em resol moltíssim tenir-los sempre a mà... No puc deixar de compartir-ho amb tu i per aquest motiu et convio al curs gratuït de telegram que hem elaborat unes companyes i jo per si tens ganes de descobrir el potencial que tenen les plantes. 

És un curs d'iniciació en 3 dies. Sense compromís, ni límits, en el que aprendràs per on començar i com utilitzar els olis essencials de forma senzilla, eficaç i segura. 

Clica a l'enllaç per entrar al mini curs del telegram:

t.me/+y5pobBdDNoNhZTNk

Clica a l'enllaç per a més informació:

bit.ly/Aceites-esenciales-Areté

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar amb mi, et contestaré el mes aviat possibe.

 

Contacte

TacteDeMare 626 499 950
IG: @marta_bosch_call
marta.bosch.call@gmail.com