Contes i Cançons a Flor de pell

La màgia de transcriure un conte o una cançó sobre la pell del fill/a fa que es diverteixi i reforci el vincle afectiu amb el pare/mare. A més, li oferim  l'oportunitat d'introduir-se en el meravellós món de la literatura infantil des d'una primerenca edat.
El taller consisteix, principalment, en ensenyar als pares una altra forma d'explicar els contes i les cançons. Per a això, l'educadora narra diferents contes i el músic toca cançons que es van interpretant amb l'ajuda de les mans, fent moviments de massatge infantil, sobre un ninot que simularà un nen/a. També s'utilitzen diferents materials tàctils. D'aquesta manera, convidem a les famílies a que ens imitin.

Mentre les famílies acaricien els seus petits, a poc a poc, van dissenyant els personatges del conte o de la cançó d'una forma original i divertida. Així, aconseguim que el nen/a, a més d'escoltar i mirar, pugui sentir a través de la seva pell agradables sensacions.
 

A qui va dirigit?

Va dirigit a famílies amb nadons i infants fins a 6 anys.

Objectius

- Jugar i divertir-se mitjançant la tècnica del massatge.
- Reforçar el vincle afectiu entre pares/mares i fills.
- Potenciar l'alliberament d'emocions de l'infant i la resolució de possibles conflictes. Aportant, d'aquesta manera, seguretat.
- Oferir eines a les famílies per introduir a l'infant en el món literari infantil, utilitzant el tacte com a vehicle.
- Rescatar cançons tradicionals i jocs de falda per estimular el llenguatge corporal.

Temporització

Aquest taller consta d'una sessió d’ 1h

 

Contacte

TacteDeMare martekum@hotmail.com