Contes i Cançons a Flor de pell

La màgia de transcriure un conte o una cançó sobre la pell del nostre petit fa que es diverteixi i que reforci el vincle afectiu amb la família. A més, li oferim  l'oportunitat d'introduir-se en el meravellós món de la literatura infantil des d'una primerenca edat.
El taller consisteix, principalment, en ensenyar als pares o educadors una altra forma d'explicar els contes. Per a això, les educadores narren diferents contes amb l'ajuda de les seves mans, fent moviments de massatge infantil, sobre un ninot que simularà un nen/a. També pot utilitzar cançons i diferents materials tàctils. D'aquesta manera, convidem a les famílies a que ens imitin .

Mentre els pares acaricien els seus petits, a poc a poc, van dissenyant els personatges del conte d'una forma original i divertida. Així, aconseguim que el nen/a, a més de sentir i veure, pugui sentir a través de la seva pell agradables sensacions.
 

Objectius:

- Jugar i divertir-se mitjançant la tècnica del massatge.
- Reforçar el vincle afectiu entre pares i fills.
- Potenciar l'alliberament d'emocions del nen i la resolució de possibles conflictes. Aportant, d'aquesta manera, seguretat.
- Oferir eines als pares per introduir l'infant en el món literari infantil, utilitzant el tacte com a vehicle.
- Rescatar cançons tradicionals i jocs de falda per estimular el llenguatge corporal.


Aquest taller consta d'una sessió d’ 1h

Va dirigit a infants d'1 a 6 anys.

Contacte

TacteDeMare martekum@hotmail.com