Reflexologia Podal Infantil (MéTODO áNGELES HINOJOSA)

"Canviant el concepte de salut en els infants"

La tècnica de reflexologia podal ens arriba des d'orient. Existeixen textos i il·lustracions de mans i peus i la seva relació amb òrgans del cos a: Índia, Japó, Egipte, Xina... El nexe comú entre aquelles doctrines antigues i les teories modernes és que contenim canals d'energíi que recorren el cos humà, formant àrees reflexes en el peu, les quals corresponen a la majoria d'òrgans, glàndules, funcions i zones anatòmiques del cos. Actualment també se sap que en el peu hi ha milions de terminacions nervioses i que aquestes tenen extenses interconnexions a través de la médul·la espinal i el cervell en tot el cos, el que les converteix en un instrument ideal per alliberar la tensió i intensificar la bona salut.

La reflexologia podal infantil és una teràpia mil·lenària que es basa en l'estimulació de les zones reflexes del peu, harmonitzant i equilibrant les alteracions de l'organisme, mantenint-lo en un estat òptim. Els infants són molt receptius a l'estimulació de les zones reflexes del peu. La seva resposta és ràpida i sempre positiva. El re-descobridor i creador d' aquesta tècnica va ser William Fitzgerald, metge nord-americà otorinolaringòleg a principis del segle XX. 

L'aplicació d'aquesta tècnica ens proporciona la possibilitat d'ajudar-nos a alliberar el nostre ésser de petits problemes de tipus orgànic o emocional que es solen presentar durant els primers mesos i anys de vida. D'aquesta manera aprenen per si mateixos a creure en la seva capacitat d'autocuració. Aquesta tècnica també ajuda a potenciar el vincle pare-fill a través de les carícies i l'atenció que se li proporciona durant la sessió de reflexologia.

El curs

Aquest curs va adreçat a criatures d'1 mes a 12 anys. Es solen fer grups per edats per tenir els mateixos temes de conversa propis de cada edat a l'hora de compartir.

Consta de sis sessions de dues hores cada una. Una sessió per setmana.

El curs inclou DVD, llibre explicatiu i dossier.

Què oferim a cada sessió?

Oferim un espai de trobada per a les famílies, on poder aprendre la tècnica de reflexologia podal infantil, compartir i intercanviar informació, experiències i il·lusions. I on compartir una bona estona amb el vostre fill/a.

Als cursos són de grups reduïts per poder respondre tots els dubtes que sorgeixin i atendre les necessitats de cada família. També es pot fer en l'àmbit individual desplaçant-me al domicili (Àrea metropolitana de Barcelona, Girona i rodalia).

Com s'estructuren les classes? 

Consten d'una part teòrica i  de compartir i una altra part pràctica. En la part pràctica treballarem un sistema a cada classe:

  • La relaxació.
  • El sistema immunològic.
  • El sistema digestiu.
  • El sistema urinari.
  • El sistema respiratori.
  • Repàs general.
Quin és l'objectiu d'aquest curs? 
 
L'objectiu final de la tècnica és ajudar-los a afrontar i/o superar les dificultats físiques o emocionals que es puguin trobar a cada etapa de la seva vida: Bebè, primera infància, segona infància i adolescència. I recolzar als pares i mares compromesos en la vida i la salut dels seus fills, i als que encara no coneixen aquest concepte de salut a animar-los a tenir consciència i a implicar-se en el benestar físic i emocional dels seus fills a través d'una tècnica senzilla i molt efectiva: La reflexologia podal.
 
 
La nostra implicació aporta al nen seguretat, confiança i coneixement sobre el seu meravellós cos.

Contacte

TacteDeMare 626 499 950
IG: @marta_bosch_call
marta.bosch.call@gmail.com